Visible TV

Delft Blauw

Delft BlauwDelft Blauw' is een dertiendelige docu-soap waarin we een aantal studenten van de TU Delft volgen in hun studentenhuis, de collegebanken en in al hun andere activiteiten. Van de gemeenschappelijke woonkamer tot de sociëteit van hun vereniging en van tentamenstress tot een bezoekje van bezorgde ouders. Delft Blauw maken we in nauwe samenwerking met de TU Delft. In de docu-soap laten we de leuke kanten van het 'student zijn' zien, maar is er ook ruimschoots aandacht voor wat de TU Delft allemaal op wetenschappelijk gebied te bieden heeft.

Voor veel studenten is het 'gaan studeren' hét moment waarop zij voor het eerst op zichzelf gaan wonen. Studeren aan de TU in Delft betekent niet alleen met je neus in de boeken hangen en colleges volgen. Als 'Delft Blauw' één ding laat zien dan is het wel dat studenten zich in Delft naast hun studie alles behalve vervelen.

DB filmpje

Schiphol Airport

Schiphol AirportSchiphol Airport biedt een blik achter de schermen en over de schouders van het luchtvaartpersoneel. Spannende, interessante en boeiende televisie over het reilen en zeilen van een luchthaven. Alle facetten en personen komen aan bod. Van gezagvoerder tot douanebeambte, van grondstewardess tot floormanager, marechaussee tot bagage-afhandelaar. Maar ook het komen en gaan van passagiers wordt in beeld gebracht. Ontroerende portretten van bijzondere ontmoetingen. De verschillende medewerkers van de luchthaven dragen de zware taak om de vele passagiers tevreden te stellen en ze veilig naar de plaats van bestemming te brengen.

Nationale KidsTV

Nationale KidsTVSamen met de Nationale KidsKrant maakt VisibleTV voor Jetix het programma Nationale KidsTV. Presentatrice Kim-Lian van der Meij maakt elke aflevering een school 'onveilig'. Met tal van leuke spelletjes, opdrachten en spannende quizen. Hoogtepunt van de uitzending is de wekelijkse taartenquiz, waarbij de slagroom in het rond vliegt.

Meer informatie over de Nationale KidsKrant is hier te vinden.

NKTV filmpje

 

 

 

Beurslife

BeurslifeBeurslife VideofragmentBeursLife is een programma dat de kijker op de hoogte houdt van alle ontwikkelingen op beursgebied. Het programma laat zien hoe en waar de grootste beurzen van Nederland gehouden worden, spreekt met standhouders en laat de wereld zien 'achter de beurs'.

Een kijkje achter de schermen

De meest aansprekende noviteiten binnen een vakgebied en de nieuwste consumentenproducten treft je veelal het eerst aan op de verschillende vak- en/of consumentenbeurzen. In Nederland opent de RAI in Amsterdam met regelmaat haar deuren voor tal van aansprekende beurzen. Maar wat gaat hieraan vooraf, hoe bereidt een aanbieder van diensten, een fabrikant of importeur zich voor op een grote beurs? Wat zijn de nieuwtjes en wat kan de bezoeker eigenlijk verwachten?

Puberruil

PuberruilSinds 2005 maakt VisibleTV voor de KRO het uiterst succesvolle programma Puberruil. In Puberruil ruilen twee pubers vijf dagen van leven. Vrienden, ouders, slaapkamer, hobbies, baantjes; ze stappen letterlijk in elkaars leven. Vaak komen de pubers er zo achter dat de ideëen die zij over het leven van de ander hadden op niks gestoeld zijn. In Puberruil ruilen we de 'emo' met de boerenzoon, de player met de verlegen studiebol, de diehard Feyenoord-fan met de joodse scholiere uit Amstelveen. De vraag is: wat nemen de pubers tijdens hun vijfdaagse verblijf van elkaar over in een voor hen onbekende en onbegrepen wereld?

Puberruil won in 2007 de Europese Media Prijs voor Integratie en Culturele Diversiteit. Puberruil kreeg de prijs vanwege de bijdrage die dit televisieprogramma levert aan het vreedzaam naast elkaar bestaan van verschillende nationaliteiten binnen de Europese samenleving. 

Of kijk hieronder een andere mooie aflevering van Puberruil.

puberruil gwennos

 

Meer afleveringen van Puberruil hier.

Home Programma's Programma details