Visible TV

Het Lab

Het Lab'Het Lab' is een populair wetenschappelijk programma waarin bizarre en idiote experimenten worden gedaan, theorieën worden getoetst en psychologische testen worden uitgevoerd.

Met de nodige dosis humor én brains worden de antwoorden gezocht op vragen zoals 'Bestaat er een onbreekbare paraplu?', 'Waarom wordt je dronken als je alcohol door een rietje drinkt?', 'Hoe maak je een bierflesje open met een a4-tje?', 'Kun je een ei ontkoken?', 'Parkeren vrouwen beter als ze naar Mozart luisteren?' en 'Hoe kun je over water lopen?'. In de grote loods waar het programma wordt opgenomen, wordt werkelijk alles uit de kast gehaald om op wetenschappelijke wijze de verschillende vragen te beantwoorden.

Het Lab wordt uitgezonden door de KRO. Het programma wordt gepresenteerd door Mirella van Markus en Sulay Reval.

HL filmpje

 

Puberruil Z@pp

Puberruil ZappPuberruil Z@pp is het jongere broertje van de grote Puberruil. Waar in Puberruil echte pubers van 15 tot 18 jaar oud met elkaar ruilen, zijn het in Puberruil Z@pp kinderen in de leeftijd van 11 tot 12 jaar oud die ruilen. De kids stappen een paar dagen in het leven van een leeftijdsgenootje. Puberruil Z@pp kent meer formatonderdelen dan de originele Puberruil. Op deze manier worden de kinderen wat meer op pad geholpen. Zo moeten ze in het leven van de ander een opdracht uitvoeren. Een ludieke opdracht die iets 'nieuws' van hen vraagt. Een spannend avontuur waarbij de kids niet alleen het leven van die ander, maar ook zichzelf beter leren kennen.

Kijk Puberruil Z@pp op woensdag om 17.00 bij Z@pp op Nederland 3. Meer afleveringen vind je hier.

PR zapp filmpje

Health Angels

Healh Angels VisibleTV maakt voor RTL4 het gezondheidsmagazine Health Angels. In Health Angels gaan presentatrices Natascha van den Brand en Kim Kötter op zoek naar ideale, fijne en prettige manieren om je gezondheid op peil te houden. Maar ook zaken als lichaamsverzorging, ontspanning en gezond eten komen aan bod.

Wie wil er niet gelukkig en gezond zijn? Maar soms zit het wel eens tegen. Geen nood, want de Health Angels staan paraat. Twee vrouwelijke engelen helpen en beantwoorden alle gezondheidsvragen en wensen, voor jezelf of voor anderen, in de breedste zin van het woord. Onze eigen Angels gaan elke aflevering op stap om mensen te helpen, te motiveren en te informeren. Een warm en inspirerend programma dat altijd eindigt met een positief gevoel.

Health Angels wordt gemaakt in samenwerking met een aantal topmerken op het gebied van gezondheid, verzorging en ontspanning.

Spotjes SP

Voor de verkiezingen van 2010 maakt VisibleTV drie verkiezingsspots voor de Socialistische Partij.

SP-filmpje

TU Delft

TU Delft Voor de TU Delft maakt VisibleTV een viertal corporate films. Deze films, bedoeld voor intern gebruik, geven een goed beeld van de verschillende onderdelen van de TU Delft. Op een visueel aantrekkelijke manier wordt per afdeling duidelijk gemaakt wat ze bijdragen aan de kennisverbreding van de TU Delft en haar studenten in het bijzonder.

Home Programma's Programma details